Post image

ETB Group

Tijdens de handelsmissie van premier Rutte aan Turkije is niet voorbij gegaan aan ETB Group. In de Volkskrant een stukje over de booming ekonomie van Turkije en de bijdrage die ETB Group hieraan levert.

 

Göztepe - Antalya

Wegens belangrijke ontwikkelingen en grote vraag naar onze diensten hebben wij twee van onze vestigingen recentelijk verhuisd. Het gaat hier om de vestigingen in Istanbul en Antalya. In Istanbul zijn we vanuit Göztepe verhuisd naar Bostancı, langs de E-5 snelweg. In Antalya zitten we nog altijd in het centrum, maar het aantal seats is beduidend uitgebreid. Vanaf beide vestigingen worden verschillende projecten, zowel Inbound als Outbound uitgevoerd. Onder Contact kunt u de nieuwe adressen en locaties vinden.

Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij, bij iedereen bekend inmiddels, heeft ETB een mooie onderscheiding gegeven voor haar prestaties. Dit was natuurlijke een prachtige beloning voor de inzet van al onze medewerkers. Om zo in het zonnetje gezet te worden heeft natuurlijk een positieve werking op alle agents gehad. Wij danken de Nederlandse Energie Maatschappij dan ook voor deze bokaal!